5 Ocak 2012 Perşembe

Pembe-krem makrome çanta

Yazısız,paylaşımsız bir haftayı daha devirdikten sonra ancak gelebildim işte:)

Tombul Kuşum hastalandı.Sıraya koyduk sanki;önce ben,sonra Kübranaz,şimdi de Gamze...Çok şükür babamıza birşey olmuyor...

''Aralık hastalığı'' dediklerinden.Yani en azından burada böyle diyorlar,hani salgın gibi,grip mesela...

Allah dermansız dert vermesin kimseye.Sıkıntısı,derdi,hastalığı olanlara da şifalar nasip etsin...

Bir önceki yazımda küçük prensesler için yaptığım çantaları göstermiştim ve kendime yaptığımı da sonra göstereyim demiştim;işte o sonra,şimdi oldu:)

Kimden kpsszede

Derya Baykal'ın programında çok yıllar önce görmüştüm bu modeli;deniz dalgası...
Çok hoş,çok güzel duruyor.Kolay da.

Kimden kpsszede

Renkleri de çok yakıştırdım birbirine.Neredeyse dört yıldır,çok sık kullanıyorum hala yepyeni duruyor.Makrome ipin özelliği,bozulmuyor.

Kimden kpsszede

O zamanlar astar dikmeyi bilmediğim için (aslında ne varki astar dikmekte demi?Ama bilmeyince o bile zor işte.) astarsız kullandım ama şimdi astarlamayı düşünüyorum.Zaten örgü çantalarda astar kurtarıcı oluyor.Hem çantanın ömrünü uzatıyor hem de kullanırken güzel görünmesini sağlıyor;sünme,sarkma olmuyor.

Kimden kpsszede

Kimden kpsszede

8 yorum:

halime dedi ki...

öncelikle ğecmiş olsun canım.herkes şikayetçi bu aralar bende öyle, havalardan herhalde.cantada pek ğüzel olmuş.ellerine sağlık canım.
sevğiler.

kpsszede dedi ki...

teşekkürler Halime abla.evet havalardan.ne tam soğuk oluyor ne ısınıyor...

Marifetane hobi dedi ki...

Ailece geçmiş olsun canım sizlere inşaAllah kısa sürede sağlığına kavuşur Gamze..Çantan ok güzelmiş gerçekden güle güle kullan..Makrome çantalar ömürlük oluyor eskitemiyorsun arkadaş:)) ellerine sağlık olsun hayırlı cumalar..

Bucanni dedi ki...

Canım aynı fikirdemisin bilmem ama ne huzurlu bir şehirde yaşıyorsun. Eylülde Konyadaydım, kalbimin yarısı orda kaldı. İnşallah gene gelmek nasip olur.

kpsszede dedi ki...

Marifetane,teşekkürler..
ömürlük olması benim için iyi değil aslında,ben çabuk sıkılırım,sık sık değişiklik isterim.böyle olunca aynı şeyi yıllarca kullanmak içimi bayıyor.ama bu çantayı seviyorum,galiba renklerinden dolayı:)

kpsszede dedi ki...

Bucanni,evet farkındayım,hatta eşimle sık sık konuşuruz bu konuyu.tabi Konyanın da arka sokakları,hasır altı edilen çirkin tarafları var ama başka yerlere göre daha yaşanılası bir şehir...
inşallah yine gelirsin.hatta bu kdr sevdiysen temelli kalırsın belki:)

Arzu dedi ki...

Cok güzel olmus cantaniz, elinize saglik.

kpsszede dedi ki...

teşekkürler Arzu.